28,29 & 30 Οκτωβρίου 17η Γιορτή Τσίπουρου στη Δομνίστα! Τρία Χρόνια μετά…επιστροφή στη παράδοση!

Κοινοποίηση

Ο Φιλοπρόοδος σύλλογος Δομνίστας μας προσκαλεί αυτό το Παρασκευοσαββατοκυριακο 28,29 & 30 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού σ’ένα πλούσιο 3μερο γλέντι με άφθονο τσίπουρο και πολλούς μεζέδες.

Στη Δομνίστα Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου (17 η φέτος!!) το 3ημερο της 28 ης Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν άφθονο τσίπουρο και τσιπουρομελο σε συνδυασμό με παραδοσιακούς μεζέδες και κάστανα.

Η εκδήλωση απότελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου και την Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.Δ.Η.Κ. , με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας και με τον ΟΠΑΣΤΕ-ΠΕ όπως και με την Τ.Κ. Δομνίστας.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Αφού γίνει ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου με την κατάθεση στεφάνων, στην συνέχεια θα ξεκινήσει κι επίσημα η γιορτή! Ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τσίπουρο που θα συνοδεύεται με παραδοσιακούς μεζέδες.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Όλη μέρα τα καζάνια θα είναι εκεί και θα περιμένουν τον κόσμο να απολαύσει το τσίπουρο μαζί με διάφορα εδέσματα που θα προσφέρονται όλα δωρεάν. Το απόγευμα θα υπάρξει μια μικρή έκπληξη με τους μικρούς μας φίλους να κλέβουν τις εντυπώσεις και το βράδυ θα ακολουθήσει ζωντανή ορχήστρα ( Μπουζούκι: Κωνσταντίνος Μαντελος, τραγούδι: Δήμητρα Καψάλη , Αρμόνιο + τραγούδι Θεόδωρος Τσουνακας και Κλαρίνο: Πλετσας Θανάσης)για μια όμορφη μουσική βραδιά που υπόσχεται πολύ γλέντι και χορό.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σ ένα γιορτινό κλίμα δίνοντας την υπόσχεση να ανταμωθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και την επόμενη χρονιά!

Χορηγός Επικοινωνίας:Ράδιο Καρπενήσι 975 fm

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ