(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Πρώτη μέρα του συνεδρίου της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας στα Άγραφα & τρίωρη ξενάγηση στη λίμνη Κρεμαστών

Κοινοποίηση

Στο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Αγράφων, το Ραπτόπουλο, επέλεξε η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας να πραγματοποιήσει την επόμενη σύσκεψή της 17 & 18 Ιουλίου προκειμένου να πραγματοποιήσουν την 9η τακτική τους συνεδρίαση.

Η διοργάνωση αυτή γίνεται στα Άγραφα στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας της ΠΕΔ Στερεάς να πηγαίνει σε όλους τους Δήμους της, όπως ανέφερε στο περασμένο συνέδριο στη Σκύρο ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης. Ο κ. Σουλιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά : «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο όμορφο νησί της Σκύρου, για να έχουμε απευθείας επαφή με τον Δήμο και τους πολίτες. Έχουμε πάρει την απόφαση ως Π.Ε.Δ., να αφιερώσουμε μία τουλάχιστον συνεδρίαση σε κάθε Δήμο, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε για τα ζητήματα που απασχολούν τον κάθε Δήμο από τους ίδιους τους πολίτες. Είναι σημαντικό να βιώνεις την καθημερινότητα των πολιτών των κατά τόπους περιοχών. Με τη σημερινή συνεδρίαση θέλουμε να δηλώσουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας στον Δήμο Σκύρου και να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

<<Πρώτη μέρα του συνεδρίου της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας απο το πανέμορφο χωριό μας – γενέτειρα εμού και του προέδρου μας,τον Άγιο Γεώργιο ..το πιο όμορφο μπαλκόνι του Δήμου Αγράφων. Με τρίωρη ξενάγηση στη λίμνη Κρεμαστών των 20 Δημάρχων αλλά και μπάνιο στα Ευρυτανικά Φιόρδ της λίμνης ,ελπίζουμε τα μέλη του Δ.Σ να γίνουν οι πρεσβευτές της φυσικής ομορφιάς του Δήμου Αγράφων>>.. ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media η κα Χρύσα Σουλιώτη.

Το κύριο θέμα της συνεδρίασης

Σε κάθε συνεδρίασή της η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας θέτει κι ένα κεντρικό θέμα προς συζήτηση κι ανάλυση. Στην 9η Συνεδρίαση στο Ραπτόπουλο το κεντρικό θέμα είναι: «Προοπτικές ανάπτυξης του ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα».

Επίσης θα συζητηθούν η ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων του Δήμου Αγράφων καθώς και τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού.

Ποιοι θα συμμετέχουν

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν τα 21 άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ καθώς και όσοι από τους υπόλοιπους Δημάρχους της Στερεάς Ελλάδας που έχουν προσκληθεί, επιλέξουν να βρεθούν στα Άγραφα. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ υπολογίζει ότι στο Ραπτόπουλο θα βρεθούν πάνω από 30 Δημάρχους μαζί με τις οικογένειές τους που θα απολαύσουν τις ομορφιές των Αγράφων και θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής.

Επίσης, την πρόσκληση έχει αποδεχτεί ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Φραγκάκης Δημήτριος, ο οποίος θα βρεθεί στο Δήμο Αγράφων και θα δει από κοντά σε όλο τους το φάσμα τις προοπτικές και τις δυσκολίες που έχει σε αυτόν τον τομέα ο Δήμος.

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ