(ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ ) Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Sterea Run – Karpenisi Night Run.

Κοινοποίηση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Sterea Run – Karpenisi Night Run.
Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, από όλη την χώρα, και παρουσία σπουδαίων αθλητών , πραγματοποιηθηκε στο Καρπενήσι μια μοναδική αθλητική γιορτή.

“Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές που διακρίθηκαν,ιδιαίτερα στους δικούς μας Ευρυτάνες δρομείς που μας κάνουν πάντα υπερήφανους με τις διακρίσεις τους, αλλά και σε όλους τους δρομείς για την προσπάθεια! Πολλά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και σε όλους τους φορείς που συνέδραμαν για την πραγματοποίηση του Karpenisi Night Run! Πολλά μπράβο σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα!” ανέφερε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Νίκος Σουλιώτης.

Επιμέλεια: Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ