(ΦΩΤΟ) Κινητοποίησεις για την ακρίβεια στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Καρπενήσι πραγματοποίησαν την Παρασκευή 7 Οκτώβρη, Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα της Ευρυτανίας.

Αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και συλλόγων της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ και απαίτησαν πραγματικά μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και όχι κοροϊδία, φθηνό ρεύμα και καύσιμα, πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Η χθεσινή πρωτοβουλία ήταν προπαρασκευαστική για την συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου την Πέμπτη 13 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., διεκδικώντας μέτρα για την επιβίωση των λαϊκών νοικοκυριών ιδιαίτερα στην Ευρυτανία με τους επτά μήνες χειμώνα.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ