(ΦΩΤΟ) Στις φλόγες αποθήκη στη Βελαώρα,κινδύνεψαν κατοικίες

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα σε κατοικημένη περιοχή στην Τοπική Κοινότητα Βελαώρας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου με δύο άνδρες ,ο Αντιδήμαρχος κ. Μάκκας Ηλίας,ο πρόεδρος του χωριού κ.Τόλης Γιώργος καθώς και δύο επανδρωμένα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου με τέσσερις άνδρες. Από τη φωτιά δυστυχώς κάηκε ολοσχερώς μία αποθήκη ενώ κινδύνευσαν και γειτονικές κατοικίες οι οποίες σώθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση όλων.

       

 

ΦΩΤΟ:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ