(ΦΩΤΟ) Τα παιδιά δίδαξαν θέατρο!

Κοινοποίηση

Δελτίο τύπου Δήμος Καρπενησίου:

Τα παιδιά δίδαξαν θέατρο!

Μια μοναδική παράσταση παρακολουθήσαμε στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου 8 Απριλίου που στέφτηκε με τεράστια επιτυχία και άφησε άφωνους και καθηλωμένους σε όλη την διάρκεια του έργου τους θεατές .
Τα παιδιά του θεατρικού εργαστηριού Δήμου Καρπενησίου έβαλαν ένα μεγάλο στοίχημα και το κέρδισαν: παρουσίασαν την τραγωδία: “Αντιγόνη “του Σοφοκλή.

Η αναπαράσταση μιας αρχαίας τραγωδίας, είναι από μόνο του ένα δύσκολο και απαιτητικό εγχείρημα. Πόσο μάλλον, όταν αποδίδεται από παιδιά… Είκοσι επτά παιδιά από 5-12 ετών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας έκαναν όλους υπερήφανους!

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Καρπενησίου, τόλμησε το πρωτόγνωρο!

Με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό κείμενο, παρουσιάσαν την τραγωδία του Σοφοκλή “Αντιγόνη”, αποδίδοντας τους ρόλους και τα σπουδαία διαχρονικά μηνύματα μέσα από τις φοβερές ερμηνείες τους.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το μεγαλοπρεπές σκηνικό που στήθηκε καθώς και τα κοστούμια των μικρών ηθοποιών.
Την εξαιρετική σκηνοθεσία, την διδασκαλία, την εμψύχωση και την προσαρμογή κείμενων ανέλαβε η υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηριού Νεκταρία Ευσταθιάδου την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Υποκλινόμαστε στους ηθοποιούς μας για το σπουδαίο αποτέλεσμα και ευχαριστούμαι θερμά τους εθελοντές και όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία της θεατρικής παράστασης!

Η προσπάθεια, η συνεργασία και η ομαδικότητα φέρνουν πάντα τα πιο δυνατά αποτελέσματα. Ο Δήμος Καρπενησίου θα συνεχίσει να στηρίζει με αίσθημα ευθύνης, κάθε προσπάθεια παραγωγής πολιτισμού στην πάλη μας.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ