(ΦΩΤΟ)Προκηρύσσεται το έργο «Οδικός άξονας Λαμία – Καρπενήσι π/υ 200 εκ €.

Κοινοποίηση

Προκηρύσσεται το έργο «Οδικός άξονας Λαμία – Καρπενήσι, τμήμα Σύνδεση πέρατος παράκαμψης Μακρακώμης με ανατολικό μέτωπο Σήραγγας Τυμφρηστού», π/υ 200 εκ €.

Άρης Τασιός:
Μια Πρωθυπουργική δέσμευση που γίνεται πράξη, και που θα αλλάξει μια και καλή την μοίρα του Νομού μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υφυπουργό, τον πρώην και νυν Περιφερειάρχη, τον Βουλευτή, τους Δημάρχους και όλους όσοι συνέβαλλαν ώστε το όνειρο γενεών και γενεών Ευρυτάνων να γίνει πραγματικότητα. Οι αγώνες όσων πιστέψαμε σε αυτό το έργο δικαιώνονται. Συνεχίζουμε…

Νίκος Σουλιώτης :

Από τα λόγια στην πράξη, από την προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού για εξεύρεση πίστωσης στην απόφαση δημοπράτησης του έργου.
Για όλους τους Ευρυτάνες, το όραμα για ένα δρόμο ασφαλή και γρήγορο πλέον παίρνει σάρκα και οστά με ένα χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό και σε όλους όσους εργάστηκαν για να “μπει το νερό στο αυλάκι” όπως λέμε και στον τόπο μας.
Δεν εφησυχάζουμε και όλοι δηλώσαμε δίπλα στα στελέχη του υπουργείου που θα τρέξουν τις διαδικασίες.
Καλή Ανάσταση σε όλους!

Κώστας Μπακογιάννης:

Προκηρύχτηκε επίσημα ο διαγωνισμός και ξεκινάει ο δρόμος Λαμία – Καρπενήσι. Δεκαετίες το ονειρεύονταν όλοι οι Ευρυτάνες. Τώρα ενώνεται η Ελλάδα με το Καρπενήσι. Η Ευρυτανία βγαίνει από την άγονη γραμμή.Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό που τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευση του και δικαίωσε τις προσδοκίες των Ευρυτάνων. Και στον πάντοτε αποτελεσματικό Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καράγιαννη για την εξαιρετική συνεργασία. Οι συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί δούλεψαν άοκνα.

Το χρωστούσα στον πατέρα μου. Σαν τάμα.

Να είμαστε όλοι καλά, να δουλέψουμε σωστά, ώστε σε λίγα χρόνια να περάσουμε το δρόμο.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ