(ΦΩΤΩ) Το ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Αγράφων είναι γεγονός με π/υ 90 εκατ.ευρώ

Κοινοποίηση

Μιά ιστορική ημέρα για τα Άγραφα. Η παρουσίαση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος των Αγράφων από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την παρουσία Υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, Βουλευτών, Περιφερειαρχών κ.ά. αυτοδιοικητικών και των τριών Δημάρχων της περιοχής Αργιθέας Αν. Στεργίου, Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνου και Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκη, στο Ανθηρό Καρδίτσας.
Το πρόγραμμα είναι ύψους 90 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει πλήθος έργων με οικονομικό και αναπτυξιακό αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ.Άρης Τασιός ανέφερε:

Το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Αγράφων είναι γεγονός με π/υ 90 εκ €

Με εντολή του Πρωθυπουργού, τηρώντας την δέσμευση του, ενώπιον των Δημάρχων των ορεινών Δήμων, το Υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και τους Δήμους υλοποιεί ένα πρότυπο πιλοτικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον ορεινό όγκο των Αγράφων. Έχοντας συμμετάσχει στον σχεδιασμό του προγράμματος μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι έχουμε μια ολιστική προσέγγιση, πολυ-ταμειακή και πολυ-τομεακή που απαντά στις προκλήσεις και στις αναγκες τις περιοχής. Καλή δουλειά σε όλους μας !!!

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ