Για πρώτη φορά εφέτος η Ευρυτανία συμμετείχε στην διεθνή έκθεση Tour Natur στο Dusseldorf της Γερμανίας.

Κοινοποίηση

Το περίπτερο έγινε με την υποστήριξη της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, του επιμελητήριου Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου. Ηευρυτανική αποστολή αποτελούταν από τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Τασιό Αριστείδη, τον πρόεδρο το επιμελητηρίου Ευρυτανίας κ. Τσάμπρα Χρήστο, την γραμματέα του συλλόγου ξενοδόχων Ευρυτανίας κα. Φλέγκα Σοφία και από επαγγελματίες του τουρισμού.

Το περίπτερο βρισκόταν μαζί με τα περίπτερα της περιφέρειας Θεσσαλίας, Πελοπόννησο και Νησιών του Αιγαίου. Ήταν το μοναδικό περίπτερο που αφορούσε έναν νομό. Κατά την διάρκεια της εκθέσεως η ευρυτανική αποστολή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τουριστικούς πράκτορες και να παρουσιάσει την περιοχή στο γερμανικό κοινό του Ντίσελντορφ.

Το Ντίσελντορφ είναι η οικονομική πρωτεύουσα το κρατίδιο της άνω Ρηνανίας–Βεστφαλίας ενός από τα πιο πλούσια κρατίδια της Γερμανίας. Η έκθεση απευθύνονταν σε έναν πληθυσμό 30 εκατομμυρίων ανθρώπων και το Α.Ε.Π. της περιοχής είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το Α.Ε.Π. της Ελλάδος. Επίσης υπήρξαν συναντήσεις με άλλες περιοχές της Ευρώπης που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το τουριστικό προϊόν της Ευρυτανίας. Με αυτόν τον τρόπο έγινε μια καταγραφή των καλών πρακτικών που ακολουθούν οι περιοχές αυτές στείλε προβολή του τουριστικού τους προϊόντος.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ