🆕 Γιώργος Κακοσαίος – «Σήκω Καρδιά μου»

Κοινοποίηση

Ο Γιώργος Κακοσαίος παρουσιάζει ακόμα ένα single που αγαπήθηκε πολύ, το «Σήκω Καρδιά Μου», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της γενιάς του συνεχίζει το προσωπικό του σερί των δισκογραφικών επιτυχιών μ’ ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

To «Σήκω Καρδιά Μου» κατέκτησε αμέσως την αγάπη του κόσμου και την ίδια στιγμή ξεχώρισε και  στο ραδιοφωνικό airplay, όπου σκαρφάλωσε στο top 10 των  airplay charts και παραμένει εκεί!

Η νέα επιτυχία του Γιώργου Κακοσαίου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και υψηλής αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα, το οποίο μετράει πάνω από 1,1 εκατομμύρια YouTube Views σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, το «Σήκω Καρδιά μου» έχει κερδίσει και τον κόσμο του digital, αφού, ήδη μετράει πάνω από 1,1 εκατομμύρια Spotify Streams .

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ