🎵 Ιουλία Καλλιμάνη – «Έφυγε;»

Κοινοποίηση

Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της με το «Έφυγε;», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε μέσα από ένα μοναδικό medley το οποίο κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού.

To medley αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό καθώς έγινε top trend στο YouTube μέσα σε 2 ώρες και παρέμεινε «καρφωμένο» στις πρώτες θέσεις μετρώντας πάνω από 3,1 εκατομμύρια views, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και στα digital streams όπου μετρά μέχρι στιγμής πάνω από 690.000 Spotify Streams.

Ανταποδίδοντας την αγάπη του κόσμου και την επιθυμία του να ακούσει ολόκληρο το κομμάτι, το «Έφυγε;» διατίθεται και ολόκληρο, χωρίς το medley, στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Έφυγε;» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ