Γιορτές Χειμώνα

Κοινοποίηση

Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του Δήμου Καρπενησίου «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο. Μια βραδιά ξεχωριστή που επιβραβεύουμε την αριστεία των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας, αλλά και ανθρώπους που διακρίθηκαν αλλά και προσέφεραν στον τόπο μας ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Την όμορφη αυτή βραδιά θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική ορχήστρα πνευστών του Δήμου με μελωδίες κινουμένων σχεδίων από ταινίες του Disney.

Για ακόμη μια χρονιά, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών επισκέπτεται την πόλη μας. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «θα ταξιδέψουμε» με όμορφες μελωδίες από την γνωστή σε όλους μας πια Κρατική Ορχήστρα.

 

Η νύχτα που όλοι περιμένουν! Παραμονή των Χριστουγέννων η πόλη μεταμορφώνεται. Ελάτε στη «νύχτα των ευχών» να ανάψουμε το φαναράκι μας και να στείλουμε τη δική μας ευχή, το δικό μας μήνυμα, τη δική μας επιθυμία, ψηλά στον ουρανό. Ας γεμίσουμε τον ουρανό της πόλης του Καρπενησίου με μηνύματα αγάπης, ελπίδας, αισιοδοξίας!

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ