ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΑΣΟΥΣ 2018

Κοινοποίηση

Οι Γιορτές Δάσους συνεχίστηκαν με μια Νύχτα Μαγική και καλοκαιρινή που μας χάρισε η Φιλαρμονική του Δήμου μας στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου που μας ταξίδεψε με όμορφες μελωδίες. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στην αρχιμουσικό τους κ.Ευαγγελία Βάρσου και στη τραγουδίστρια κ.Αντωνία Βισβίκη.

Στη Φουρνά σε μια όμορφη εκδήλωση με αρκετούς ομιλητές παρουσιάστηκε το βιβλίο “Ιστορία-Μνημεία-Κειμήλια Δ.Ε.Φουρνάς” ενώ στη συνέχεια απολαύσαμε την Ορχήστρα της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον συγγραφέα του βιβλίου και στα παιδιά και την αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής μας.

Για δεύτερη χρονιά στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων πραγματοποιήθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου ένα διαφορετικό και εντυπωσιακό show αυτοκινήτων με πολλά γκάζια, ανάβαση και κατάβαση σε δύσκολες στροφές, έκθεση αυτοκινήτων και πολλή μουσική! Πολλά μπράβο στα παιδιά της ΑΛΑΚ!

Μια γαστρονομική βραδιά βασισμένη σε μια παραδοσιακή συνταγή χρόνων, αυτή της χωριάτικης πίτας, μας χάρισε ο Άγιος Νικόλαος, ενώ στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Αναγέννηση” μας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς! Μια γιορτή θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας!

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές, που ξεπέρασαν τους 200 αθλητές όλων των ηλικιών, ολοκληρώθηκε το 2ο Kaliakouda Trail Run στο Μεγάλο Χωριό, μέσα από διαδρομές στα μονοπάτια της περιοχής με την πλούσια φυσική ομορφιά. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές!

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Κοσμά Αιτωλού με αρκετό κόσμο να συρρέει για να διασκεδάσει με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής και πλούσιου ρεπερτορίου.

Στο Βουτύρο είχαμε την ευκαιρία να συλλέξουμε,να ενημερωθούμε και να γευτούμε την ιδιαίτερη γεύση ενός καρπού που ευδοκιμεί στην περιοχή μας και δεν είναι άλλος από το μανιτάρι ενώ στη συνέχεια διασκεδάσαμε με άφθονη μουσική.


 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ