Η απάντηση Λερογιάννη σχετικά με τις αντιδράσεις δυσφήμισης που προκάλεσε το Βίντεο της δημοτικής παράταξης ¨Αλλαγή Πορείας 2020¨ για το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η προβολή του βίντεο της δημοτικής παράταξης¨¨ Αλλαγή Πορείας 2020¨ για δυσφήμιση σχετικά με το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου,ο επικεφαλής της κ.Λερογιάννης εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση.

Με βάση την συζήτηση , που ανακίνησε η προβολή βίντεο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, από τον συνδυασμό μας, επιθυμούμε να τονίσουμε τα εξής:
i. Με το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ θίγονται οι εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεΐ, παρά ΜΟΝΟΝ οι κτιριακές εγκαταστάσεις του διοικητηρίου και ο χώρος προπόνησης των αθλητών στίβου!

ii. Θεωρούμε και είναι «τοίς πάσι γνωστόν» ότι μία αθλητική ομάδα επαγγελματικού επιπέδου ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ, από βίντεο δημοτικού συνδυασμού. Αντίθετα!! Προκειμένου να καταλήξει σε ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ γίνεται-πολύ χρόνο πριν- ενδελεχής έλεγχος των εγκαταστάσεων από ειδικό προπονητικό team!! Οπότε!! Το βασικό τουριστικό προϊόν στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ!!

iii. Η παρέμβασή μας και η κύρια κριτική μας έγκειται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ οι προσπάθειες συντήρησης, ώστε το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ να μην φτάσει στην εικόνα, που εμφανίζεται στο βίντεο!! ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι με την άποψη του συνδυασμού μας συμφωνούν και οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ του Αθλητικού Κέντρου!!

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ