Η μαθητική παρέλαση του Καρπενησίου για την 28η Οκτωβρίου σε εικόνες

Κοινοποίηση

Μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία του Καρπενησίου παρέλασαν το πρωί λίγο μετά τις 11:15 επι της κεντρικής οδού Αποδήμων Ευρυτάνων, στο πλαίσιο των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Υπό καλές καιρικές συνθήκες, μαθητές της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλη συλλόγων του Νομού παρέλασαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων. Την αυλαία άνοιξε η Φιλαρμονική του δήμου Καρπενησίου.

Στην εξέδρα των επισήμων έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ.Κοντογεώργος,ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ.Τασιός, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Καλαντζή,ο Δημαρχος Καρπενησίου κ.Σουλιώτης,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κκ Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σταματέλος,ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευρυτανίας κ. Στέργιος Φυσέκης.

Τη Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο κ.Κωνσταντίνος Αραβώσης – Γενικός Γραμματέας Δασών.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ