Καρπενήσι || Ιδιώτες Ιατροί δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν και να σταθούν δίπλα στους συναδέλφους τους του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Κοινοποίηση

Σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή, που η περιοχή μας αλλά και ολόκληρη η χώρα δίνει σκληρή μάχη ενάντια στην πανδημία, το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας θα ήθελε να ανακοινώσει τα εξής:
Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της κρίσης και την αναχαίτιση της πανδημίας. Οι Ιατροί του ιδιωτικού τομέα από την πρώτη ημέρα συνδράμουν με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και παρακολουθώντας δεκάδες ασθενείς στο σπίτι.

Στηρίζουν με αυτόν τον τρόπο την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τον πρώτο και σημαντικό πυλώνα, καθυστερώντας την αθρόα προσέλευση των ασθενών στο Νοσοκομείο.

Οι Ιδιώτες Ιατροί του Συλλόγου μας ανεξαρτήτου ειδικότητας, στην πλειοψηφία τους, δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν και να σταθούν δίπλα στους συναδέλφους τους του Εθνικού Συστήματος Υγείας που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους χωρίς αμοιβή. Αυτό θα είναι εφικτό με ελαστικό ωράριο, τις ώρες που δύναται ο καθένας και χωρίς να αφήσουν τους
ασθενείς και τα ιατρεία τους, με μοναδική προϋπόθεση την κάλυψη νομικής αστικής ευθύνης. Τώρα που οι ασθενείς μας και η κοινωνία μας χρειάζονται, όλοι μαζί οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στο φονικό ιό.

Δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να μείνει έστω και ένας συμπολίτης μας χωρίς υγειονομική κάλυψη.

Ενωμένοι και με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΛΚΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ