Καύσωνας:Προσοχή!Καλούνται οι δημότες και οι εκδρομείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κοινοποίηση

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή μας, καλούνται οι δημότες και οι εκδρομείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Συγκριμένα, συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ή η εναπόθεση σε κοινόχρηστους χώρους, ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών. Τέλος, να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο «199 όταν εντοπίσουν καπνό ή φωτιά.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ