Κλειστά απο 18 εως 20 Ιουλίου όλα τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια του Καρπενησίου

Κοινοποίηση

ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ ΚΑΙ 20/07/2022 ΓΙΑΤΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΑ ΑΤΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ 70% ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΣΚΟΠΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΥΛΛΟΓΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 20/07/2022.
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 15/07/2022
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ