Λαική συνέλευση πραγματοποίησε στον οικισμό Γοργιανάδες η τοπική κοινότητα Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων των Γοριανάδων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου για θέματα που αφορούν τις ανάγκες και τα προβλήματα του οικισμού, καθώς και συζήτηση και διατύπωση προτάσεων προς τα αρμόδια όργανα του Δήμου Καρπενησίου. Η Συνέλευση έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χρήστου Αρμάγου και των μελών της τοπικής κοινότητας Καρπενησίου. Από πλευράς τοπικής κοινότητας εκτός από τον Πρόεδρο Χρήστο Αρμάγο παρόντες ήταν οι σύμβουλοι Δημήτρης Κολλημένος, Αθανασία Κοντοπάνου και Παναγιώτης Παπαρούπας. Τον Δήμο Καρπενησίου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης και οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Χαλκιάς, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος και Σοφία Ζαλοκώστα, καθώς και ο «οικοδεσπότης» Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Σπύρος Μπουλάκος. Πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ κατοίκων και φορέων με θέματα την καθαριότητα, την οδοποιία, την ύδρευση, την αποχέτευση , τον δημοτικό φωτισμό, το κοιμητήριο, τη συγκοινωνία, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τον τουρισμό και το περιβάλλον του οικισμού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ