(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι η παρουσίαση του βιβλίου Απ’ τη Μία ζωή… Στην άλλη… της Ψυχολόγου και συγγραφέως κας Μαρίας Σκαρλάτου.

Κοινοποίηση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου: Απ’ τη Μία ζωή… Στην άλλη…-εκδόσεις Αποστακτήριο – της Ψυχολόγου και συγγραφέως κας Μαρίας Σκαρλάτου.

Τη συγγραφέα προλόγισε ο κ. Θεοφάνης Λ. Παναγιωτόπουλος – Θεολόγος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο κ. Γιάννης Τασιόπουλος – Φιλόλογος, παρουσίασε μια ενδελεχή κριτική αναφορά για το έργο της συγγραφέως, και η κα Εύη Σταματίου – εκπαιδευτικός, ανέγνωσε ορισμένα αποσπάσματα του βιβλίου.

Η διευθύντρια του Ράδιο Καρπενήσι 97.5 Fm, καλωσόρισε το κοινό και συντόνισε την εκδήλωση. Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος κατά την διάρκεια της βραδιάς απηύθυνε ερωτήσεις στην συγγραφέα και ψυχολόγο με αφορμή το έργο και τον καταλυτικό ρόλο της πανδημίας στην ανθρώπινη ψυχολογία.

Το παρόν έδωσε και ο πολιτικός κόσμος της Ευρυτανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, η αντιδήμαρχος παιδείας κα Σοφία Ζαλοκώστα και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Κωνσταντίνα Τσιουγκρή. Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της.

Το ράδιο Καρπενήσι δωρίζει σε δύο ακροατές ένα αντίτυπο του βιβλίου:Απ’ τη Μία ζωή… Στην Άλλη.. Με ιδιόχειρη αφιέρωση από την συγγραφέα.

 

Βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »