(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι η παρουσίαση του βιβλίου Απ’ τη Μία ζωή… Στην άλλη… της Ψυχολόγου και συγγραφέως κας Μαρίας Σκαρλάτου.

Κοινοποίηση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου: Απ’ τη Μία ζωή… Στην άλλη…-εκδόσεις Αποστακτήριο – της Ψυχολόγου και συγγραφέως κας Μαρίας Σκαρλάτου.

Τη συγγραφέα προλόγισε ο κ. Θεοφάνης Λ. Παναγιωτόπουλος – Θεολόγος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο κ. Γιάννης Τασιόπουλος – Φιλόλογος, παρουσίασε μια ενδελεχή κριτική αναφορά για το έργο της συγγραφέως, και η κα Εύη Σταματίου – εκπαιδευτικός, ανέγνωσε ορισμένα αποσπάσματα του βιβλίου.

Η διευθύντρια του Ράδιο Καρπενήσι 97.5 Fm, καλωσόρισε το κοινό και συντόνισε την εκδήλωση. Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος κατά την διάρκεια της βραδιάς απηύθυνε ερωτήσεις στην συγγραφέα και ψυχολόγο με αφορμή το έργο και τον καταλυτικό ρόλο της πανδημίας στην ανθρώπινη ψυχολογία.

Το παρόν έδωσε και ο πολιτικός κόσμος της Ευρυτανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, η αντιδήμαρχος παιδείας κα Σοφία Ζαλοκώστα και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Κωνσταντίνα Τσιουγκρή. Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της.

Το ράδιο Καρπενήσι δωρίζει σε δύο ακροατές ένα αντίτυπο του βιβλίου:Απ’ τη Μία ζωή… Στην Άλλη.. Με ιδιόχειρη αφιέρωση από την συγγραφέα.

 

Βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(ΦΩΤΟ) Κλειστή η εθνική οδός Λαμίας-Καρπενησίου λόγω της πυρκαγιάς στη Μακρακώμη.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε δασική περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική

Read More »