(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι η παρουσίαση του βιβλίου Απ’ τη Μία ζωή… Στην άλλη… της Ψυχολόγου και συγγραφέως κας Μαρίας Σκαρλάτου.

Κοινοποίηση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου: Απ’ τη Μία ζωή… Στην άλλη…-εκδόσεις Αποστακτήριο – της Ψυχολόγου και συγγραφέως κας Μαρίας Σκαρλάτου.

Τη συγγραφέα προλόγισε ο κ. Θεοφάνης Λ. Παναγιωτόπουλος – Θεολόγος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο κ. Γιάννης Τασιόπουλος – Φιλόλογος, παρουσίασε μια ενδελεχή κριτική αναφορά για το έργο της συγγραφέως, και η κα Εύη Σταματίου – εκπαιδευτικός, ανέγνωσε ορισμένα αποσπάσματα του βιβλίου.

Η διευθύντρια του Ράδιο Καρπενήσι 97.5 Fm, καλωσόρισε το κοινό και συντόνισε την εκδήλωση. Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος κατά την διάρκεια της βραδιάς απηύθυνε ερωτήσεις στην συγγραφέα και ψυχολόγο με αφορμή το έργο και τον καταλυτικό ρόλο της πανδημίας στην ανθρώπινη ψυχολογία.

Το παρόν έδωσε και ο πολιτικός κόσμος της Ευρυτανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, η αντιδήμαρχος παιδείας κα Σοφία Ζαλοκώστα και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Κωνσταντίνα Τσιουγκρή. Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της.

Το ράδιο Καρπενήσι δωρίζει σε δύο ακροατές ένα αντίτυπο του βιβλίου:Απ’ τη Μία ζωή… Στην Άλλη.. Με ιδιόχειρη αφιέρωση από την συγγραφέα.

 

Βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο Κ.Ο.Καρπενησίου στην 1η φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο Κ.Ο.Καρπενησίου στην 1η φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ, το διήμερο 25-26 Ιουνίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Λελούδη

Read More »

Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Αγράφων, Έργο προϋπολογισμού 370.000 €

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Read More »