Με αθρόα συμμετοχή επιμορφούμενων στα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη θεματική: “Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής:Θεωρητικές προσεγγίσεις,μέθοδοι και τεχνικές”.

Κοινοποίηση

Με αθρόα συμμετοχή επιμορφούμενων στα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη θεματική: “Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής:Θεωρητικές προσεγγίσεις,μέθοδοι και τεχνικές”.Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την εισήγηση της κας Δέσποινας Εκιζίδου και στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.Στο διάλειμμα ο Δήμαρχος Καρπενησίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους επιμορφούμενους καλή χρονιά και συνέχιση στην κατάκτηση της γνώσης.Ο Δήμος Καρπενησίου θα συνεχίσει και με άλλες παρόμοιες δράσεις που προάγουν την πνευματική καλλιέργεια και μόρφωση.

Τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεχίζονται. Η επόμενη θεματική “Η ενδυνάμωση της Αυτοεκτίμησης μέσα από την Προπονητική Ζωή” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ