Μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για τις e-Άδειες

Κοινοποίηση

Με μεγάλη προσέλευση μηχανικών από Φθιώτιδα, Βοιωτία, Φωκίδα και Ευρυτανία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 ενημερωτική εκδήλωση-παρουσίαση για το Σύστημα Ηλεκτρονικής Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών «e-Άδειες» που βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά στις 15 Οκτωβρίου.

Προλογίζοντας την ενημερωτική εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος τόνισε τη μεγάλη σημασία των ηλεκτρονικών εφαρμογών που αναπτύσσει το Τεχνικό Επιμελητήριο που έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του πολίτη. Μέσα από διαφανείς διαδικασίες θα μπορεί κάθε συνάδελφος μηχανικός να καταθέτει ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση οικοδομικής άδειας χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία και ο συνάδελφος της αρμόδιας υπηρεσίας να ελέγχει και να εκδίδει ηλεκτρονικά την οικοδομική άδεια. Το Τεχνικό Επιμελητήριο θα συνεχίσει τη συστηματική προσπάθεια του ώστε να γίνουν πολλά ακόμη σημαντικά βήματα στο εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και στην επέκταση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Την αναλυτική παρουσίαση του νέου ηλεκτρονικού συστήματος πραγματοποίησαν ο Προϊστάμενος Δ/νσης Επαγγελματικής Δραστηριότητας ΤΕΕ κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Αναπλ. Προϊσταμένη Τμήματος Επαγγελματικών Διαφορών και Πειθ. Ελέγχου, ΤΕΕ κα Αλεξάνδρα Ματάλα.

 

(Επισυνάπτονται φωτογραφίες)

 

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΣ

 

 

 

 

Λυκόπουλος Αθανάσιος

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ