Μεταστέγαση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φουρνάς

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Πυροσβεστικό Διοικητή Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ευρυτανίας κ. Στέργιο Φυσέκη, έπειτα από αυτοψία που πραγματοποίησαν στην Τ.Κ. Φουρνάς, δρομολόγησαν  τη λειτουργική και ποιοτική μεταστέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φουρνάς μετά από τα προβλήματα που προέκυψαν στο υπάρχον κτίριο στέγασης των υπηρεσιών του.

Η σημασία της εύρυθμης λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φουρνάς είναι ύψιστης προτεραιότητας και σημασίας για την περιοχή και άμεσα ξεκινάμε τη διαμόρφωση του χώρου για τη μεταστέγαση της υπηρεσίας ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Σουλιώτης.

Να σημειώσουμε οτι η πυροσβεστική υπηρεσία θα υπάρχει υπηρεσιακά στην Φουρνά όλο το 24ωρο με πυροσβεστικό όχημα.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ