Με επιτυχία η ολοκλήρωση της Ημερίδας για την Πολιτιστική Διαχείριση στο Νομό Ευρυτανίας.

Κοινοποίηση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την Πολιτιστική Διαχείριση με τίτλο: «Πολιτισμός και Διαχείριση στον Νομό Ευρυτανίας: ορισμοί, προκλήσεις και προοπτικές» που συνδιοργάνωσαν η Εταιρεία Συμβούλων Πολιτιστικής Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ), ο Δήμος Καρπενησίου και το Ελληνικό Σχολείο Προυσού, στην οποία παρουσιάστηκαν σημαντικές εισηγήσεις από Επιστήμονες και Ειδικούς στον τομέα του Πολιτισμού σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, όπως η υιοθέτηση νέων πρακτικών, καινοτόμων δράσεων, η εισαγωγή των ψηφιακών μέσων και η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας.

Με την ολοκλήρωση των εισηγήσεων ακολούθησε γόνιμος διάλογος, ακούστηκαν προβληματισμοί για την επόμενη μέρα του πολιτισμού στην περιοχή της Ευρυτανίας αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αριστείδης Τασιός, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής – Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας Κατερίνα Καλαντζή, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Σοφία Ζαλοκώστα και Γιάννης Σβερώνης και η Αντιδήμαρχος Αγράφων Αννέτα Κοτρώνα.

Ο πολιτιστικός πλούτος ενός τόπου σε όλες του τις εκφάνσεις από το χθες μέχρι το αύριο μπορεί να συνδράμει στη μετεξέλιξη της κοινωνίας μας σε μια κοινωνία με όραμα και βιώσιμη ανάπτυξη.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους ομιλητές της Πολιτιστικής αυτής Ημερίδας.

Επιμέλεια :Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(Φωτό)Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, σήμερα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας ενημερωτικός σταθμός για τη δράση των συλλόγων της

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ