Μήνυμα ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για το σχολικό έτος 2022-2023

Κοινοποίηση

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα, αφετηρία για νέες γνώσεις, νέες προσπάθειες, νέους στόχους, νέες εμπειρίες , νέες προσδοκίες, νέες ελπίδες και νέες φιλίες για τις/τους μαθήτριες/μαθητές, μετά –και μακριά ελπίζουμε- από τα προβλήματα που υπήρξαν τα προηγούμενα σχολικά έτη εξαιτίας της πανδημίας.

Η έναρξη του νέου σχολικού έτους σημαίνει την απαρχή μίας νέας δημιουργικής πορείας, μιας γοητευτικής και καρποφόρου διαδρομής.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων θα ανταποκριθούν, υπερβάλλοντας εαυτούς, στην εξαιρετικά σημαντική αποστολή που αναλαμβάνουν.
Αρωγοί και στυλοβάτες στις προσπάθειες των μαθητριών/μαθητών είναι οι γονείς και κηδεμόνες, που δίνουν το δικό τους αγώνα για να επιτευχθούν οι στόχοι των παιδιών τους.

Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συμμερίζεται τις αγωνίες όλων τους.
Τα σχολεία άνοιξαν σήμερα με καλύτερη οργάνωση και με το μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευτικών από κάθε άλλη χρονιά.

Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ευχόμαστε να είναι μια καλή δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά!

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ