Μήνυμα Δημάρχου Καρπενησίου προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Κοινοποίηση

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με πολλές ευχές για καλή σταδιοδρομία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους.

Η γνώση που θα αποκτήσετε είναι το εφόδιο, ο σύμμαχος, το εργαλείο, η δύναμη, η πηγή επιτυχίας. Η σημερινή σας επιτυχία αποτελεί δικαίωση των πολυετών προσπαθειών σας, ανάγεται όμως και σε μεγάλη επιτυχία για τον τόπο μας. Σας εύχομαι η πρώτη αυτή & που δώσατε να είναι η αφετηρία νέων επιδιώξεων, η κατάκτηση περαιτέρω στόχων, η διαδρομή περισσότερων ευκαιριών και η απαρχή πολλών επόμενων επιτυχιών. Οι υποψήφιοι που δεν καταφέρατε να επιτύχετε το στόχο σας, δε θα πρέπει να απογοητεύεστε αλλά να συνεχίσετε την προσπάθειά σας και να επιμείνετε. Με αυτοπεποίθηση και πείσμα να διεκδικήσετε την επόμενη ευκαιρία.

Σας εύχομαι καλή πρόοδο με παντοτινούς συμμάχους την πνευματική και σωματική υγεία, τη θετική και ανεξάρτητη σκέψη και τους γονείς σας!

ο Δήμαρχος Καρπενησίου

Νίκος Σουλιώτης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ