Νέα έργα, ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, μέσω LEADER

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, είκοσι δύο έργα ιδιωτικού χαρακτήρα, συνολικού προϋπολογισμού 5.226.869,16 € (2.486.611,26 € Δημόσια Δαπάνη), χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης από την Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ. Πρόκειται για προτάσεις που αφορούν επενδύσεις στον Τουρισμό, την Οικοτεχνία, τη Βιοτεχνία καθώς και τη Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων.

Επιπλέον, εντάσσονται έξι νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 236.502,34 €, στο πλαίσιο της πρόσκλησης του προγράμματος του Οργανισμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Α.Σ.Ε.) «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020».

Αναλυτικά, τα έργα που χρηματοδοτούνται είναι τα ακόλουθα:
 Κατασκευή νέου δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γραβιάς (Δήμος Δελφών)
 Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Επταλόφου (Δήμος Δελφών)
 Αναβάθμιση εγκαταστάσεων παιδικής χαράς Μαριολάτας (Δήμος Δελφών)
 Προμήθεια περιπτέρων πληροφοριών στο Δήμο Λαμιέων
 Σήμανση μνημείων και αξιοθέατων της Δ.Ε. Γραβιάς – Παρνασσού (Δήμος Δελφών)
 Αγροτουριστικό Φεστιβάλ Τσίπουρου στη Τ.Κ. Μπράλου (Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας)

«Νέες χρηματοδοτήσεις, μέσω των εργαλείων που έχουμε στη διάθεσή μας, όπως LEADER, έρχονται να δώσουν «σάρκα και οστά» στις προτάσεις των τοπικών μας κοινωνιών. Προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, των αθλητικών εγκαταστάσεων και στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Παράλληλα, ενισχύουμε και την ιδιωτική πρωτοβουλία, με είκοσι δύο χρηματοδοτήσεις, για νέες επενδύσεις στον Αγροτουρισμό, τη Βιοτεχνία και την Οικοτεχνία. Συνεχίζουμε, με στόχο την ισχυροποίηση κάθε τομέα της Περιφέρειάς μας.» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ασφαλτοστρώσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αγράφων, προϋπολογισμού 700.000 €

Μια ακόμη σύμβαση για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην ΠΕ Ευρυτανίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. Η νέα σύμβαση, προϋπολογισμού 700.000

Read More »

Μήνυμα Δήμαρχου Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, ενόψει της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Το μεγάλο ρολόι του χρόνου, χτυπά αδιάκοπα. Κάπου-κάπου, χτυπά τις ημερομηνίες εκείνες που θέλει ν’ ακούσουμε έντονα το πέρασμά τους. Αυτές οι ημερομηνίες, είναι για

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ