ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κοινοποίηση

Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες να εκπληρώσουν τις προσδοκίες και τους στόχους τους. Μέσα από  τη σωστή οργάνωση, μελέτη και ορθή διαχείριση του χρόνου τους, θα πετύχουν αυτό που επιθυμούν και ονειρεύονται. Το σχολείο παρέχει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, για να αποκτήσουν δεξιότητες και να αναπτύξουν την προσωπικότητά σας.

Εύχομαι ακόμα στους  εκπαιδευτικούς καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά δημιουργικό τους έργο, δύναμη και υπομονή στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. 

Εμείς ως δημοτική αρχή, θα στηρίξουμε τις προσπάθειές των παιδιών και με σχέδιο θα αναβαθμίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό περιβάλλον, ώστε να διασφαλίσουμε τις απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις αποτελεσματικής λειτουργίας όλων των σχολείων για όλους.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ