Ο Χρήστος Κακαβάς επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλαγή Πορείας 2020” || Η ανακοίνωση του συνδυασμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες, σας ενημερώνουμε ότι ο συνδυασμός Αλλαγή Πορείας θα συνεχίσει ως έχει μέχρι τις αυτό-διοικητικές εκλογές του 2023. Επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο με την αφοσίωση με την οποία τον υπηρετήσαμε έως σήμερα με σκοπό πάντα την ευημερία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του.

Στις επόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές και μετά από απόφαση της δημοτικής μας ομάδας επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Χρήστος Κακαβάς. Στην ομάδα μας, η οποία θα διατηρήσει τα ανεξάρτητα και υπερκομματικά χαρακτηριστικά της, θα υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όραμα για την ανάδειξη και αναζωογόνηση του Δήμου μας πραγματικότητα. Λειτουργώντας με αξιοκρατία, διαφάνεια και με προσήλωση στις αξίες της συνεργασίας και της συνέπειας στην εντολή των πολιτών μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

(ΦΩΤΟ) Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, με θέμα: «Πρόσβαση Παντού –

«Στερεά Περιφέρεια» το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Μαρκόπουλου – Η συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

«Στερεά Περιφέρεια» είναι το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Μαρκόπουλου για την διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις ερχόμενες Δημοτικές- Περιφερειακές εκλογές, την 8 Οκτωβρίου