(ΦΩΤΟ) Οι οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ στο Καρπενήσι τίμησαν το Πολυτεχνείο.

Κοινοποίηση

Με λίγα λουλούδια στο μνημείο του Παιδαγωγικού Φροντιστηρίου Στερεάς τίμησαν το Πολυτεχνείο οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Καρπενήσι.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που διακίνησαν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στην Ευρυτανία “Τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν μέχρι σήμερα ιστορικά αδικαίωτα και φωτίζουν τον δρόμο για το εργατικό και το ευρύτερο λαίκό κίνημα. Ειδικά σήμερα που βαθαίνει όλο και πιο πολύ η εμπλοκή της χώρας μας στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας και η χώρα μας έχει μετατραπεί σε απέραντο νατοίκό ορμητήριο, ειδικά σήμερα που η ακρίβεια και η ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων τσακίζουν τον λαό μας, ειδικά σήμερα είναι η ώρα της λαϊκής οργάνωσης και της συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να βάλουμε φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να ανοίξουμε τον δρόμο για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση”.

Επιμέλεια :Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ