Ο Ζαχαρίας Καρούνης στα Μποτσάρεια 2019 για μια μοναδική συναυλία παραδοσιακής Μουσικής

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

Ο ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης μαζί με τους συνεργάτες του εμπνεύστηκε και δημιούργησε ενα μουσικό πρόγραμμα ειδικά για τις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη.

Την Παρασκεύη 9 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου ο Ζαχαρίας Καρούνης θα μας σεργιανίσει στα μουσικά ηχοχρώματα της Ελλάδας μέσα απο την παράδοση. Θα μας τραγουδήσει τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα ετσι οπως τα διδάχτηκε απο την δασκάλα του Δόμνα Σαμίου, προσθέτοντας το δικό του ιδιαίτερο φωνητικό και καλλιτεχνικό στίγμα .

Τραγούδια απο τη Μακεδονία, τη Θράκη , τη Μικρά Ασία , τα νησιά του Αιγαίου , τη στερεά Ελλάδα την Ήπειρο και την Πελοπόννησο ερμηνευμένα με γνώση και μεράκι έτσι οπως τα ακούσαμε απο τους παππούδες μας .

Ενα συναυλιακό πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής για να τιμήσουμε το πανελλήνιας εμβέλειας ηρωικό πρόσωπο του Μάρκου Μπότσαρη, με το Ζαχαρία Καρούνη.Μαζί του 5 κορυφαίοι σολίστες .

Στο κλαρίνο ο Αντώνης Καλιούρης , στο βιολί ο Γιώργος Μαρινάκης , στο λαούτο ο Ηλίας Μαυρίκης , στο σαντούρι η Στέλλα Βαλάση και στα κρουστά ο Λάζαρος Ακριβόπουλος.

Χορηγός Επικοινωνίας Ράδιο Καρπενήσι 97,5

 

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ