Υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη εργασιών και υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών από υγρασία στο κτίριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων».

Κοινοποίηση

Μεταξύ του Δημάρχου Καρπενησίου και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη εργασιών και υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών από υγρασία στο κτίριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων». Το έργο είναι προϋπολογισμού 141.000€ με το ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από την
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη Βουλή των Ελλήνων.
Το έργο αφορά τη λήψη μέτρων προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα που έχουν παρουσιασθεί στο ιστορικό κτίριο του Σχολείου Κορυσχάδων λόγω εισροής, εντός αυτού, βρόχινων υδάτων από τις ενσωματωμένες υδρορροές του περιμετρικού σενάζ της στέγης, την εξάλειψη της υγρασίας κάτω από τα παράθυρα καθώς και την αποκατάσταση των στοιχείων από σκυρόδεμα. Με το συγκεκριμένο έργο αναβαθμίζεται το Μουσείο Κορυσχάδων και ενισχύεται το γενικό πρόγραμμα του Δήμου για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ