Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους συντήρησης του Νηπιαγωγείου Ραπτοπούλου. ΧΡΥΣΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ: Ευχή του χρόνου να είναι γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους συντήρησης του περιβάλλοντος χώρου και του εξωτερικού του κτηρίου του Νηπιαγωγείου Ραπτοπούλου. να σημειωθεί ότι το κτήριο εμφάνιζε εικόνα εγκατάλειψης, καθώς από ιδρύσεως του δε είχαν λάβει χώρα εργασίες συντηρησης..

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούσαν ελαιοχρωματισμό, καθαρισμό υδρορροών, συντήρηση κουφωμάτων, αλλαγή καμινάδας, επένδυση εισόδου, αλλαγή καγγέλων. Με την ευχή και την ελπίδα του χρόνου να είναι γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Ευχαριστώ κάθε μέλος της Επιτροπής ξεχωριστά για την στήριξή του. Συμπληρώσαμε δύο (2) χρόνια ως Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Προφανώς υπάρχουν πολλές ανάγκες ακόμη και πιστέψτε με τις γνωρίζω επακριβώς…το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα προσωπικά αυτα τα δύο έτη ήταν η στενή δια ζώσης επαφή με κάθε εκπαιδευτική μοναδα σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκπαιδευτική κοινότητα συνολικά για την καθημερινή επαφή και τις συμβουλές αλλά και τους γονείς για κάθε προτροπή και πρόταση αλλά και για την σχέση σεβασμού που οικοδομήσαμε αυτά τα δύο έτη. Πρωτίστως ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του, αλλά και τους δημοτικούς μου συμβούλους – μέλη της επιτροπής Γιώργο Αθανασίου και Βασίλειο Κολοκώτσιο για την υποστήριξη τους.

Η Αντιδήμαρχος Αγράφων

Χρυσούλα Σουλιώτη

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ