Περιορισμός Κατανάλωσης Νερού || Δήμος Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Δελτίο Τύπου Δήμου Καρπενησίου:

Παρατηρείται ότι λόγω του καύσωνα έχει αυξηθεί η κατανάλωση νερού με αποτέλεσμα να έχει πέσει η πίεση του νερού εντός του δικτύου ύδρευσης και δημιουργείται πρόβλημα ακόμη και στην αναγκαία χρήση του όπως πόση και ατομική υγιεινή.

Παρακαλούνται οι δημότες να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση του νερού όπως πότισμα κήπων, πλύσεις βεραντών, αυτοκινήτων, κλπ, τουλάχιστον μέχρι το πέρας του καύσωνα για να λειτουργεί σωστά η διοχέτευση του νερού από το δίκτυο ύδρευσης προς τις οικίες για τις αναγκαίες χρήσεις.

Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Καρπενησίου έχει ενεργοποιήσει τις πηγές του Κεφαλόβρυσου για την πόλη και σε συνεχή επικοινωνία με τους Προέδρους αντιμετωπίζουμε άμεσα περιπτώσεις διαρροών από ζημιές ακόμη και σε περίπτωση όπου απαιτείται να μεταφερθεί πόσιμο νερό με την υδροφόρα του δήμου.

Η προσπάθεια όμως πρέπει να γίνει μεγαλύτερη από όλους μας το επόμενο διάστημα γιατί διανύουμε τον μεγαλύτερο καύσωνα των τελευταίων 50 ετών, ο οποίος δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ