ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ: «LONDON WINE FAIR 2019» Λονδίνο – Μ. Βρετανία, 20 – 22 Μαΐου 2019

Κοινοποίηση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση «London Wine Fair 2019», η οποία θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2019 στο Λονδίνο. Σε συνεργασία με την αποκλειστική διοργανώτρια εταιρεία RECO EXPORTS και με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των παραγωγών και την προώθηση εξαγωγών.

Η «LONDON WINE FAIR» είναι μια επαγγελματική έκθεση κρασιού που γίνεται για 39η φορά στη Μεγάλη Βρετανία, στο Olympia στο Λονδίνο. Έχει ως σκοπό την προβολή και προώθηση του κρασιού σε επαγγελματίες του κλάδου όπως Διανομείς, Χονδρέμποροι, Αγοραστές Super Market, Κάβες, Λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες. Η Μεγάλη Βρετανία είναι το Νο2 στις εισαγωγές κρασιού στον κόσμο και συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό την παγκόσμια αγορά κρασιού.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του μικτά 5 τ.μ. (κοινόχρηστος χώρος, χώρος stand και επιπρόσθετες δράσεις προβολής και διαφήμισης του προϊόντος).

Εκτός από τον συντονισμό της αποστολής για τις επιχειρήσεις της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά:

  • το 40% του κόστους για κάθε εκθέτη. Δηλαδή, το κόστος για κάθε εκθέτη θα ανέρχεται στα 800€.
  • το 60% του κόστους για κάθε εκθέτη που η επιχείρησή του ανήκει στην κατηγορία των Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις -Κοιν.Σ.Επ.-, Κοινοπραξίες, Συνεταιρισμοί και Ομάδες Παραγωγών εντός των συνεταιρισμών). Δηλαδή, το κόστος για κάθε εκθέτη θα ανέρχεται στα 200€.

Oι εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα λάβουν και ένα ποσοστό οικονομικής ενίσχυσης από το Enterprise Greece βάσει της συνημμένης πρόσκλησης. Επίσης η εκταμίευση της συμμετοχής του Enterprise Greece S.A προς τον οργανωτή, θα πραγματοποιείται μετά την αντίστοιχη οικονομική τακτοποίηση από τον κάθε εκθέτη για κόστος της συμμετοχής του προς την διοργανώτρια εταιρεία RECO EXPORTS.

Στο συνολικό κόστος δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Παρακαλούνται  οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 22 Φεβρουαρίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση της RECO EXPORTS (αποστολή στο e-mail: info@reco-exports.gr και κοινοποίηση στο e-mail: info@kye.com.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τ.: 2231030190.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ