Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης του Καρπενησίου, λόγω πραγματοποίησης της « Ποδηλατοδρομίας Ευαισθητοποίησης» του Δήμου Καρπενησίου, την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022.

Κοινοποίηση

Αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην πόλη Καρπενησίου και στην ακώλυτη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022,αποφασίζεται η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας παντός οχήματος, κατά τις ώρες 17:30 έως 18:30 της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022, στις παρακάτω οδούς:
α) Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα» μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου,
β) Εθνικής Αντιστάσεως,
γ) Αποδήμων Ευρυτάνων ( μέχρι το πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων),
δ) Αθ. Καρπενησιώτη (από την διασταύρωση με τις οδούς Γ. Κονδύλη και Αγ. Νικολάου Καρπενησιώτη, μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου) και
ε) Κοσμά Αιτωλού, από την συμβολή της με την οδό Ιερομνήμονος

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν. 2696/99 ( Κ.Ο.Κ.) , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.
Η εφαρμογή (εκτέλεση) της παρούσας ανατίθεται στο Α.Τ. Καρπενησίου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(ΦΩΤΟ) Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «ο δρόμος με τις κερασιές » στη Φουρνά.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Οικονόμου «ο δρόμος με τις κερασιές », τη Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, στη Φουρνά Ευρυτανίας

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ