Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης του Καρπενησίου, λόγω πραγματοποίησης της εκδήλωσης « STREET PARTY» , την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Κοινοποίηση

Την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας παντός οχήματος, κατά τις ώρες 20:00 έως 24:30 της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022, στην οδό Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα» μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου και την υποχρεωτική εκτροπή των οχημάτων που κινούνται προς το κέντρο της πόλης , μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου, για το χρονικό διάστημα των ως άνω ρυθμίσεων, να λάβει τα αναγκαία μέτρα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, διαθέτοντας προς τούτο τροχονόμους σε επίκαιρα σημεία και μεριμνώντας παράλληλα για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(ΦΩΤΟ) Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «ο δρόμος με τις κερασιές » στη Φουρνά.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Οικονόμου «ο δρόμος με τις κερασιές », τη Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, στη Φουρνά Ευρυτανίας

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ