Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχ. Οδό Καρπενησίου- Φουρνάς- Καρδίτσας, λόγω διεξαγωγής του αγώνα «ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 WRC»

Κοινοποίηση

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχ. Οδό Καρπενησίου- Φουρνάς- Καρδίτσας, λόγω διεξαγωγής του αγώνα «ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 WRC», το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022,αποσκοπώντας στην ακώλυτη πραγματοποίηση του αγώνα.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας παντός οχήματος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, από ώρα 08:00 έως 20:00, ως ακολούθως:

α) κατά διαστήματα και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων, στην Επαρχ. Οδό Καρπενησίου- Φουρνάς- Καρδίτσας, από το 37o ( Δ/ση Φουρνάς) έως το 46o χλμ.

β) Συνεχώς καθ’ όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα από το 47o έως και το 48ο χλμ. της ανωτέρω Επαρχ. Οδού (θέση «Ζαχαράκι»- εκκίνηση ειδικής διαδρομής).

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ