ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΙΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κοινοποίηση

Πυκνή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρο τον Νομό Ευρυτανίας. Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Σοφία» που θα επηρεάσει τη χώρα μας έως και το Σάββατο 05/01.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε νωρίς το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο άνω των 3,5 τόνων και των λοιπών βαρέων οχημάτων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του το Εθνικού Οδικού Δικτύου Λαμίας- Καρπενησίου- Αγρινίου και συγκεκριμένα από την Δυτ. έξοδο της σήραγγας Τυμφρηστού ( όρια Ν. Φθιώτιδας- Ευρυτανίας) μέχρι την γέφυρα Επισκοπής (όρια Ν. Αιτ/νίας- Ευρυτανίας)

Απαγορεύεται επίσης η κυκλοφορία όλων των λοιπών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε ολόκληρο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Ευρυτανίας.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ