ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΙΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πυκνή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρο τον Νομό Ευρυτανίας. Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Σοφία» που θα επηρεάσει τη χώρα μας έως και το Σάββατο 05/01.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε νωρίς το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο άνω των 3,5 τόνων και των λοιπών βαρέων οχημάτων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του το Εθνικού Οδικού Δικτύου Λαμίας- Καρπενησίου- Αγρινίου και συγκεκριμένα από την Δυτ. έξοδο της σήραγγας Τυμφρηστού ( όρια Ν. Φθιώτιδας- Ευρυτανίας) μέχρι την γέφυρα Επισκοπής (όρια Ν. Αιτ/νίας- Ευρυτανίας)

Απαγορεύεται επίσης η κυκλοφορία όλων των λοιπών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε ολόκληρο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Ευρυτανίας.

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ! Άγνωστοι έκλεψαν Audi A3,αφαίρεσαν τα πάντα και εγκατέλειψαν τον σκελετό του στην Πειραϊκή Πατραϊκή.

Άγνωστοι έκλεψαν καινούργιο αυτοκίνητο μάρκας audi A3,χθες τα ξημερώματα το οποίο ο 29χρονος ιδιοκτήτης του το ειχε παρκαρισμένο εξω απο το σπίτι του στην περιοχή

Read More »

Κτηνοτροφική μονάδα Μαυραγάννη Ιωάννη – Συμβαίνει τώρα με τον Πάνο Καραγιάννη

Με την κάμερα του συμβαίνει τώρα επισκεφτήκαμε την σύγχρονη  κτηνοτροφική μονάδα του Ιωάννη Μαυραγάννη που βρίσκεται στο καρπενήσι. Στην ευγενική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ