Σε 3η έκδοση το βιβλίο του Ευρυτάνα συγγραφέα Θεοφάνη Λ. Παναγιωτόπουλου “Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ”

Κοινοποίηση

Πρόσφατα, τυπώθηκε η τρίτη έκδοση του βιβλίου: Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ – εκδόσεις Οδός Πανός- του Ευρυτάνα συγγραφέα Θεοφάνη Λ. Παναγιωτόπουλου. Στην τρίτη έκδοση συμπεριλήφθηκε και σχόλιο του ποιητή και εκδότη κ. Γιώργου Χρονά, όπου μεταξύ άλλων σημειώνει:
[…] Ανάμεσα σ’ αυτά τα στοιχεία, ο Θεοφάνης, στήνει, αριστοτεχνικά, με λόγο την σημερινή του ιστορία με μέθη και ταλέντο. Θα μπορούσε αυτή η ιστορία να γινόταν ταινία, μπαλέτο, ντοκιμαντέρ, πίνακας ζωγραφικής…[…]
Ο Μάνος Χατζιδάκις έλεγε τα θαυμαστά έργα δεν αναλύονται. Τα χαιρόμαστε στο χαρτί του βιβλίου. Στη σιωπή, που διαλέγουμε, κάτω από ένα δέντρο – στο σπίτι μας να τα διαβάσουμε. Θα συμφωνήσω μαζί του.

Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος αρθρογραφεί στην εφημερίδα Ευρυτανικός Παλμός. Κάθε Σάββατο πρωί λέει την πρώτη ΚΑΛΗΜΕΡΑ 8 με 10 στην ενημερωτική εκπομπή INFO 97,5 ενώ κάθε Κυριακή βράδυ 9 με 10 παρουσιάζει την καλλιτεχνική εκπομπή BOOK TRAVELER μέσα από την συχνότητα του Ράδιο Καρπενήσι 97,5 FM .

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »