Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του προηγούμενου ΔΣ της ΠΕΔ και η 1η συνεδρίαση για το 2020 στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Στην πόλη μας  πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 10/1/20  η 1η Συνεδρίαση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Σύσσωμη οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Στερεάς Ελλάδας παρευρέθηκαν στην αίθουσα, όπου σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ανακήρυξη του απερχόμενου Προέδρου της ΠΕΔ Λουκά Υπερήφανο ως επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ. Ευχόμαστε στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και στο νέο ΔΣ καλή και παραγωγική θητεία στο έργο της αυτοδιοίκησης.

                                                       

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ