Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του προηγούμενου ΔΣ της ΠΕΔ και η 1η συνεδρίαση για το 2020 στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Στην πόλη μας  πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 10/1/20  η 1η Συνεδρίαση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Σύσσωμη οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Στερεάς Ελλάδας παρευρέθηκαν στην αίθουσα, όπου σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ανακήρυξη του απερχόμενου Προέδρου της ΠΕΔ Λουκά Υπερήφανο ως επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ. Ευχόμαστε στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και στο νέο ΔΣ καλή και παραγωγική θητεία στο έργο της αυτοδιοίκησης.

                                                       

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ