Σημαντικές συναντήσεις της Ενωσης Αγραφιώτικων Χωριών στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Οι θεσμικοί φορείς της Ευρυτανίας, στηρίζουν και συμμετέχουν στις δράσεις πολιτισμού της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας – Ευρυτανίας καθώς και στα έργα υποδομών, ανάπτυξης, τουρισμού και περιβάλλοντος, διαπεριφερειακής συνεργασίας.
Το προεδρείο της Ένωσης που πραγματοποίησε την Πέμπτη επίσκεψη και στο Καρπενήσι και είχε συναντήσεις με: την Αντιπεριφερειάρχη κ Κατερίνα Καλατζή και τον σύμβουλο ανάπτυξης κ Νίκο Κοντοπάνο, τον Δήμαρχο Καρπενησίου και πρόεδρο ΠΕΑ Στ. Ελλάδας κ. Νίκο Σουλιώτη, τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη και τον Μητροπολίτη Ι.Μ. Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στους θεσμικούς εκπροσώπους της Π.Ε Ευρυτανίας και την ικανοποίηση του για την υποδοχή, το χρόνο διάθεσης και τη στήριξη στους κοινούς στόχους.
Οι φορείς της Ευρυτανίας συμμετέχουν ουσιαστικά στις εκδηλώσεις ανάδειξης της ιστορικής, θρησκευτικής κληρονομιάς που έχουν προγραμματιστεί:
 ‘Τα ηρωικά των Αγράφων’ στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το Σάββατο 4 Μαρτίου.
 Την έκθεση του συλλέκτη Η. Μπούμπουρη για τους ήρωες το 1821 στο Δήμο Καρδίτσας ( Μάρτιο – Απρίλιο)
 Τη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Συνέδριου Θρησκευτικού Τουρισμού στα ιστορικά και ενιαία Άγραφα και τους Νομούς Καρδίτσας και Ευρυτανίας.
 Τις εκδόσεις που δρομολόγησε η Ε.Α.Χ
Απο το Δ.Σ. της ΕΑΧ συμμετείχαν : ο Πρόεδρος Β. Τσαντήλας, ο Αντιπρόεδρος και αρχιερατικός επίτροπος Αγράφων π. Ευαγ. Φεγγούλης, ο Υπ. Ορ. Ανάπτυξης Ευαγ. Κατσιφός.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρέπει να απολογηθείτε κ.Δήμαρχε.

Φάνηκαν ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής και οι προτιμήσεις του νέου Δημάρχου. Έπειτα απο 35 χρόνια αδειάληπτης ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο Δήμο Καρπενησίου το Ράδιο

Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ. 18-7-2024 / ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΠΙΣ 17-7-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μετά τη συνάντηση του προεδρείου του την Τρίτη 16 Ιουλίου με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας,

Read More »

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χρηματοδότηση 792.000 ευρώ για την 3ετη λειτουργία ΚΔΗΦ για Άτομα με Αναπηρίες

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Χρηματοδότηση 792.000 ευρώ για την 3ετη λειτουργία Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ