Σημαντικές συναντήσεις της Ενωσης Αγραφιώτικων Χωριών στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Οι θεσμικοί φορείς της Ευρυτανίας, στηρίζουν και συμμετέχουν στις δράσεις πολιτισμού της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας – Ευρυτανίας καθώς και στα έργα υποδομών, ανάπτυξης, τουρισμού και περιβάλλοντος, διαπεριφερειακής συνεργασίας.
Το προεδρείο της Ένωσης που πραγματοποίησε την Πέμπτη επίσκεψη και στο Καρπενήσι και είχε συναντήσεις με: την Αντιπεριφερειάρχη κ Κατερίνα Καλατζή και τον σύμβουλο ανάπτυξης κ Νίκο Κοντοπάνο, τον Δήμαρχο Καρπενησίου και πρόεδρο ΠΕΑ Στ. Ελλάδας κ. Νίκο Σουλιώτη, τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη και τον Μητροπολίτη Ι.Μ. Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στους θεσμικούς εκπροσώπους της Π.Ε Ευρυτανίας και την ικανοποίηση του για την υποδοχή, το χρόνο διάθεσης και τη στήριξη στους κοινούς στόχους.
Οι φορείς της Ευρυτανίας συμμετέχουν ουσιαστικά στις εκδηλώσεις ανάδειξης της ιστορικής, θρησκευτικής κληρονομιάς που έχουν προγραμματιστεί:
 ‘Τα ηρωικά των Αγράφων’ στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το Σάββατο 4 Μαρτίου.
 Την έκθεση του συλλέκτη Η. Μπούμπουρη για τους ήρωες το 1821 στο Δήμο Καρδίτσας ( Μάρτιο – Απρίλιο)
 Τη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Συνέδριου Θρησκευτικού Τουρισμού στα ιστορικά και ενιαία Άγραφα και τους Νομούς Καρδίτσας και Ευρυτανίας.
 Τις εκδόσεις που δρομολόγησε η Ε.Α.Χ
Απο το Δ.Σ. της ΕΑΧ συμμετείχαν : ο Πρόεδρος Β. Τσαντήλας, ο Αντιπρόεδρος και αρχιερατικός επίτροπος Αγράφων π. Ευαγ. Φεγγούλης, ο Υπ. Ορ. Ανάπτυξης Ευαγ. Κατσιφός.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ευρυτανία: 17/3/23 Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο,δείτε σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας Από

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ