Δήμος Καρπενησίου || Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία

Κοινοποίηση

Οι πολίτες της γειτονικής μας Τουρκίας αλλά και της Συρίας, δοκιμάζονται από την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία, των καταστροφικών σεισμών, που πλήττουν τις περιοχές τους. Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν βρεθεί κυριολεκτικά στο δρόμο, γεγονός που αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συνδράμουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο και σε άμεσο χρόνο, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ και των δεκατριών ΠΕΔ, ως δήμος Καρπενησίου νιώθουμε ηθικό χρέος να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και στην Συρία.

Καλούμε όλους τους δημότες, τους φορείς και τους συλλόγους του τόπους μας να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες- παπλώματα (σε καλή κατάσταση ή καινούργια και συσκευασμένα), σκηνές, ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, γάζες –επίδεσμοι, αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, κ.α.), γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, κ.α.), είδη βρεφικής ανάγκης.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται στην κεντρική αποθήκη του δήμου Καρπενησίου κάτωθεν λαϊκής αγοράς, από 8:30 έως 14:30. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2237350050, Γραφείο Δημάρχου.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης ξεκινάει από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, ώστε άμεσα να αποσταλούν μέσω του δικτύου που οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας και η ΚΕΔΕ.

Είναι βέβαιο πως και σ΄αυτή την περίπτωση , για μια ακόμη φορά, οι τοπικές κοινωνίες και η Αυτοδιοίκηση, θα αποδείξουν έμπρακτα , ότι αποτελούν γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρέπει να απολογηθείτε κ.Δήμαρχε.

Φάνηκαν ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής και οι προτιμήσεις του νέου Δημάρχου. Έπειτα απο 35 χρόνια αδειάληπτης ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο Δήμο Καρπενησίου το Ράδιο

Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ. 18-7-2024 / ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ ΠΙΣ 17-7-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μετά τη συνάντηση του προεδρείου του την Τρίτη 16 Ιουλίου με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας,

Read More »

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χρηματοδότηση 792.000 ευρώ για την 3ετη λειτουργία ΚΔΗΦ για Άτομα με Αναπηρίες

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Χρηματοδότηση 792.000 ευρώ για την 3ετη λειτουργία Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ