Δήμος Καρπενησίου || Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία

Κοινοποίηση

Οι πολίτες της γειτονικής μας Τουρκίας αλλά και της Συρίας, δοκιμάζονται από την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία, των καταστροφικών σεισμών, που πλήττουν τις περιοχές τους. Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν βρεθεί κυριολεκτικά στο δρόμο, γεγονός που αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συνδράμουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο και σε άμεσο χρόνο, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ και των δεκατριών ΠΕΔ, ως δήμος Καρπενησίου νιώθουμε ηθικό χρέος να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και στην Συρία.

Καλούμε όλους τους δημότες, τους φορείς και τους συλλόγους του τόπους μας να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες- παπλώματα (σε καλή κατάσταση ή καινούργια και συσκευασμένα), σκηνές, ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, γάζες –επίδεσμοι, αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, κ.α.), γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, κ.α.), είδη βρεφικής ανάγκης.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται στην κεντρική αποθήκη του δήμου Καρπενησίου κάτωθεν λαϊκής αγοράς, από 8:30 έως 14:30. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2237350050, Γραφείο Δημάρχου.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης ξεκινάει από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, ώστε άμεσα να αποσταλούν μέσω του δικτύου που οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας και η ΚΕΔΕ.

Είναι βέβαιο πως και σ΄αυτή την περίπτωση , για μια ακόμη φορά, οι τοπικές κοινωνίες και η Αυτοδιοίκηση, θα αποδείξουν έμπρακτα , ότι αποτελούν γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ευρυτανία: 17/3/23 Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο,δείτε σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας Από

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ