Στην Χαλκίδα ταξίδεψε το αγωνιστικό τμήμα του Κ.Ο.Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Στην Χαλκίδα ταξίδεψε το αγωνιστικό τμήμα (αγωνιστική και προαγωνιστική) του Κ.Ο.Καρπενησίου, το Σάββατο 21 Μαΐου για τους αγώνες της 1ης θερινής ημερίδας κολύμβησης της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Η ομάδα συμμετείχε με 22 αθλητές, 8 της αγωνιστικής κατηγορίας και 14 της προαγωνιστικής. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία σε αυτούς τους αγώνες να κάνουν διάφορες δοκιμές στους αθλητές μας οι οποίοι με την σειρά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν πολλά ατομικά ρεκόρ και έδειξαν σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των σπουδαιότερων αγώνων της σεζόν που έρχονται τον Ιούνιο.

Άξιο αναφοράς, οι δυο επιπλέον αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες, οι Μπόνιας Μανώλης και Καρανίκας Ιωάννης, οι οποίοι μπήκαν στο κλίμα της ομάδας και ένοιωσαν από κοντά την εμπειρία τόσο των αγώνων όσο επίσης και της ομαδικότητας, της παρέας, της στήριξης και όλων όσων προσπαθεί ο Κ.Ο.Καρπενησίου να περάσει στα παιδιά.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου, Βαγγέλης Λελούδης και Μάριος Κωνσταντακόπουλος.

Τέλος,ο Κ.Ο.Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τον Ο.Π.ΑΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) για την οικονομική του ενίσχυση ως προς την κάλυψη των εξόδων της μετακίνησής της αποστολής.

Επιμέλεια: Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ