Στο Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ανακοινώσει τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ (ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό σχέδιο για την ορεινή Ελλάδα» σημείωσε από το Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Ν.Δ. στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρυτανία θα συμπληρώσουν, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, δύο ακόμη πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία ανάμειξη με την κεντρική πολιτική σκηνή και σηματοδοτούν το στοίχημα της ΝΔ για ανανέωση.

Αυτά είναι αφενός ο νέος επιχειρηματίας Κλεομένης Λάππας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, αφετέρου η Πλαστική Χειρουργός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, η οποία επελέγη μέσω της διαδικασίας του Μητρώου Στελεχών του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του κόμματός του για παροχή κινήτρων για επενδύσεις στους ορεινούς νομούς μεταξύ των οποίων και η Ευρυτανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την μονοεδρική της Ευρυτανίας θα την πάρει Νέα Δημοκρατία ζητώντας συγχρόνως από τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να δώσουν τη μάχη πόρτα πόρτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα», επανέλαβε πως «θα μειωθούν οι φόροι και εισφορές και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ «να μην εφησυχάζουν με τα γκάλοπ» και «να προσεγγίσουν όλους τους πολίτες ακόμη και αυτούς που απογοητεύτηκαν και αισθάνονται προδομένοι» καθώς όπως είπε «είναι αυτοί που λένε όλοι το ίδιο είστε και ότι εσείς έχετε δεσμεύσεις απέναντι στους ξένους». Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «η απάντηση είναι όχι δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην οδική σύνδεση της Ευρυτανίας λέγοντας ότι «πολιτική μας απόφαση είναι και πολιτική μας δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από τη Λαμία για το Καρπενήσι» όπως είπε καταχειροκροτούμενος .

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ