Στους Κορυσχάδες ο Δήμαρχος Αγράφων όπου υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας για τα Μουσεία Βίνιανης και Κορυσχάδων

Κοινοποίηση

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 74ης Επετείου από την Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής.

 

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Βαρεμένος και ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη κ. Πέτρος Κόκκαλης.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όπου ο Δήμαρχος Αγράφων απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και κατέθεσε στεφάνι, ακολούθησε στο χώρο του Ιστορικού Σχολείου των Κορυσχάδων η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και του Δήμου Αγράφων, για την ανάδειξη και αναβάθμιση των Μουσείων Βίνιανης και Κορυσχάδων.

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτσης, ο Περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης, υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας σε έξι αντίγραφα, με τις ευχές όλων το μεγάλο αυτό έργο, που θα χρηματοδοτηθεί από την Βουλή και από την Περιφέρεια, να ολοκληρωθεί σύντομα.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ