Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών|| Έκτακτη Αιμοδοσία με την ομάδα Δημήτρης Βλων

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι ,

Το Νοσοκομείο Σωτηρία που είναι ο φυσικός αποθέτης μας για την Τράπεζα Αίματος π. Δήμου Προυσού, έχει ελάχιστα πλέον αποθέματα καθώς ο κόσμος φοβάται να δώσει αίμα ή να πλησιάσει  νοσοκομεία για αιμοδοσία.
Για αύριο το απόγευμα, σε συνεργασία με το νοσοκομείο, έχουμε εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες και διαδικασίες ώστε να γίνει μια ασφαλής αιμοδοσία και σας καλούμε να δώσετε και εσείς εφόσον μπορείτε.
(sms 13033 κωδ. 1  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ   ΔΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ)
Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, για τον έλεγχο των παράνομων παροχών νερού, των πιθανών ρευματοκλοπών, την σύσταση ομάδων εθελοντών κατά τοπική κοινότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και τη συνεργασία ελέγχου τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων από τους πλανόδιους εμπόρους, λόγω της πανδημίας ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγράφων.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τους τοπικούς προέδρους, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει: «Όπως σας είναι ήδη ο γνωστό , ο Δήμος Αγράφων διέπετε από πληθώρα

Read More »

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ με Φ.Π.Α.

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ», προϋπολογισμού 2.800.000,00 € με ΦΠΑ. Το έργο, που το επόμενο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ