Συμβαίνει Τώρα!Σοβαρά Τραυματισμένος 45χρονος ,υπάλληλος της Δ/νσης Κτηνιατρικής ΠΕ Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

45χρονος άνδρας ,υπάληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατριακής ΠΕ Ευρυτανίας  και πατέρας δυο παιδιών, βρέθηκε τραυματισμένος  απο αιχμηρό αντικείμενο σε αποθήκη της κτηνιατρικής Υπηρεσίας . Λίγο μετά τις 7 το πρωί κλήθηκε απο συνάδελφο του το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άνδρα απο το π.κτηνιατρείο όπου ήταν κλειδωμένος .Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου για να ανοίξουν με τροχό τη σιδερένια πόρτα της αποθήκης όπου βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος ο 45χρονος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία με αποτέλεσμα ο άνδρας να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό: Πάνος Καραγιάννης

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ