Συνάντηση Θωμαΐς Οικονόμου με τον Πρόεδρο του ΠΙΣ κ.Εξαδάκτυλο

Κοινοποίηση

Δελτίο τύπου:

Συναντήθηκα σήμερα με τον αγαπητό συνάδελφο, φίλο και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Θανάση Εξαδάκτυλο.
Κύριο θέμα συζήτησης η υγειονομική κρίση λόγω Covid-19 και η κατάσταση στην Ευρυτανία που παρουσιάζει πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης.
Ο Πρόεδρος μου εξέθεσε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σύστημα Υγείας και δεσμεύτηκα να βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο στην εμβολιαστική εκστρατεία της Ευρυτανίας.
Κάνω λοιπόν εκ νέου έκκληση, σε όλους τους συμπατριώτες Ευρυτάνες, να παραμερίσουν τους ενδοιασμούς και τους φόβους τους, να σπεύσουν να εμβολιαστούν και να τηρούν προσεκτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πλησιάζουν οι γιορτές, εντείνεται η τουριστική κίνηση και οι κίνδυνοι περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας πολλαπλασιάζονται.
Ας διαφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας και τον συνάνθρωπό μας και ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου

Πλαστική χειρουργός, πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ