Συνάντηση του Δημάρχου Καρπενησίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα

Κοινοποίηση

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για θέματα που αφορούν όλους τους Δήμους της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και αναφέρθηκε στις προτάσεις που υπέβαλε ο Δήμος Καρπενησίου για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή του για επίλυση προβλημάτων όποτε και αν του ζητήθηκε. Ο Υπουργός είδε θετικά όλες τις προτάσεις του Δημάρχου και δεσμεύτηκε άμεσα να παρευρεθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ώστε να συζητήσουν πιο αναλυτικά επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τους Δημάρχους ενόψει και των νομοθετικών πρωτοβουλιών που δρομολογεί η Κυβέρνηση.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ